Labdarúgás

3 órája

Második szakaszához ért a kecskeméti városi bajnokság

Kedden véget ért a csoportkör a KTE Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság őszi kiírásában. A csapatok eredményeiknek megfelelően az alsóházban, illetve a felsőházban folytatják szereplésüket, megkezdődik a második szakasz.

Nyitray András

A csoportkör harmadik fordulója hatalmas izgalmakat hozott, hiszen minden együttes megpróbálta megragadni az utolsó esélyt, hogy a felsőházba kerüljön, egyben minél jobb helyről várja a második szakaszt. 

A második szakasz indul, KTE,
A második szakasz indul 
Fotó: Réti Attila / KTE

A záró kör eredményei: Becstelen Brigantik–Saller 3-1, Stáb–Fölé 5-1, Gamfetamin–Totallsport 5-1, Titánok–Arany Ászok 7-1, UK 1911–Gold Man 6-2, Liftreklám–Díszkert 1-3, Dream Team–Mihócsa 5-3.

A KTE városi bajnokság második szakaszában a felsőházban nyolc klub harcol még a bajnoki címért, név szerint: Becstelen Brigantik, Díszkert, Dream Team, Fiesta, Gamfetamin, Saller, Stáb, Titánok. Az alsóházban heten maradtak: Arany Ászok, Fölé, Gold Man Bau, Liftreklám, Mihócsa, Totallsport, UK 1911.

A városi bajnokság hétfőn és kedden zajlik továbbra is, helyszíne a Széktói Stadion sátorcsarnoka. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában