Labdarúgás

1 órája

A KTE II. a Vasas fiataljait fogadja

A Kecskeméti TE tartalékcsapata szabadnapos volt ezúttal, hiszen a Magyar Kupában nem indulhattott az együttes. A szünetet igyekezett kihasználni a fiatal gárda, mely vasárnap a Vasas II-t fogadja majd. A KTE ifjoncai a pontszerzés reményében lépnek pályára.

Nyitray András

A „kis” KTE vegyes eredményeket szállított eddig az NB III. Dél-Keleti csoportjában, ahol egy győzelem mellett egyszer döntetlent játszott öt vereség mellett Virágh Ferenc csapata. A Vasas II. jobban áll, négy győzelem mellett három veresége van az angyalföldi fiataloknak, akik rendre a középmezőnyben végeznek. A kecskemétieknek minden pontra szüksége lenne ahhoz, hogy tartsák a távolságot a kiesőzónától, ezzel tisztában van Virágh Ferenc vezetőedző is.

KTE II, labdarúgás,
A KTE II. pontokra hajt
Fotó: KTE

– Ismét ki tudtuk használni a bajnoki szünetet arra, hogy megfelelő munkát végezzünk el, ezzel is készülve a folytatásra. Jól dolgoztak a játékosok, erre tudunk építeni. Kell is, hiszen a Vasas II. egy stabil csapat évek óta az NB III-ban. Fiatal kora ellenére megvan a megfelelő rutin ahhoz már ellenfelünkben, hogy kiegyensúlyozottan szerepeljen. Nagyon fontos mérkőzés lesz ez számunkra, melyen szeretnénk pontot, pontokat szerezni – mondta a mérkőzés kapcsán Virágh Ferenc, a KTE II. vezetőedzője.

A KTE II.–Vasas II. NB III-as bajnoki vasárnap 11 órakor kezdődik a kecskeméti Műkertvárosi Sportcentrumban, a belépés szokás szerint ingyenes lesz. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában