Reality show

3 órája

A Kísértés: keményen beszóltak egymásnak a villalakók

A párok próbája egyre inkább fokozódik. A TV2 A Kísértés reality show-jának szerda esti adásában egymásnak üzenhettek a párok és a csábítók. Nem kímélték egymás érzelmeit. Nemcsak a lányok, de Ati is sírva fakadt.

Sebestyén Hajnalka

A Kísértés szerdai adása bővelkedett csavaros fordulatokban. A kecskeméti Inge és Lóri jegyessége továbbra is veszélyes zónában parkol. A többiek sem lehetnek nyugodtak, csak Ati és Toncsi. Bár Natali, a nagy mellű, extra műszempillás csábító szerint, Toncsinak is lehet aggódnia. 

Kísértés, A Kísértés, Kísértés Inge, Kísértés Lóri, Kecskemét,
A Kísértés reality fiú villájában a srácok – Dusán, Lóri, Ati és Noel – kiakadtak a lány villa üzenetein
Fotó: TV2

A Kísértés tábortüze megkavarta az érzelmeket

A szerdai adás első részében a tábortűz ceremóniánál történteket beszélték ki mindkét villában. Noel meghatódott azon, hogy Dorina sírt, miközben az ő csajozós pillanatait nézte. Ezért úgy döntött, innentől kezdve két lépést hátrál. Lóri kiakadt Inge és Norbi intimebb beszélgetésein. Dusán szembesült Brigi és Máté románcával, így Edát még közelebb engedte magához. Csókjuk után kivillant a vörös gömb. 

Jöttek az üzenetek

Kasza Tibi műsorvezető bejelentette, üzenhetnek egymásnak a párok és a csábítók. A legtöbben éltek is a lehetőséggel. Sorra nézték végig az üzeneteket. Csábítók is elmondták véleményüket, ahogyan ők látják a szerelmes párokat. A fiúk keményen odaszóltak, bár Natalit sem kellett félteni. Ő mind a négy lánynak odaszúrt. 

Dusán és Brigi

Bár mindketten már más karjaiban vigasztalódnak, elmondták a videókban, hogy szeretik egymást. Az érzelmeik vegyesek és megbántottnak érzik magukat. Eda jól beszólt Briginek. Szerinte, a kapcsolatuk egyáltalán nem jó, ha neki sikerült behálóznia Dusánt. Natali azt mondta neki, nyugodtan leveheti a gyűrűt. Brigi arra kérte Dusánt, ne tegyen a jövőben olyat, amivel megbántja, gondoljon az érzéseire. Máté is beszólt Dusánnak, utalva arra, hogy nem együtt hagyják el a szigetet, és az a bizonyos gyűrű lekerül Brigi ujjáról. 

Ati és Toncsi

A pár szerelme stabilnak tűnik, de Toncsi félreértett egy helyzetet, és ezért kétségei támadtak. Ati ezen kiborult, sírva is fakadt, haza akart menni. De mindkét üzenet az egymás iránti szerelmüket erősítette meg. 

Inge és Lóri

A jegyespár mindkét tagja kiakadt a tábortűznél látott képsorokon. Inge elmondta, kételyei támadtak a videók után, nem tetszik neki az a Lóri, akit lát, de még mindig szereti. Lóri nem érzi magát hibásnak, nem csalta meg. Egyre többször hangoztatja, ő alapjaiban házasság ellenes volt, talán az eljegyzés sem kellett volna. 

Noel és Dorina

A videóban is elmondta Noel Dorinának, innentől ő visszább vesz, így most már Dorinán múlik, meghúzza-e a ravaszt. Dorina ezen kiakadt, vajon miből vesz vissza a párja. Ezentúl nem kettő csak egy csajjal csókolózik. Noel kíváncsian várta Dorina üzenetét. Aztán jött a pofon, mert a lány nem küldött neki semmit. Dorina úgy döntött, ő csak személyesen osztja meg vele gondolatait.

Újabb fordulatok

Csütörtök este folytatódik az érzelmi kalandtúra. Az előzetes szerint Inge kiakad Norbira, és lesznek egyedi randik is. A Kísértés hétfőtől csütörtökig 21.30-tól látható a TV2-n.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!