Labdarúgás

2 órája

KTE Labdarúgó Akadémia: ezúttal csak az U16 tudott pontot szerezni

A KTE Akadémia szekciójának három korosztálya bajnoki meccseket játszott hétvégén, ezek közül egyedül az U16 találkozóján örülhettünk ezúttal pontszerzésnek – írja a KTE Labdarúgó Akadémia.

Nyitray András

U19: KTE LA – Szeged-Csanád GA 1-2 (0-1)

KTE Akadémia, labdarúgás, Kecskemét,
Ezúttal csak a KTE Akadémia U16 tudott pontot szerezni
Fotó: Shutterstock

KTE: Péter – Keindl (Lőrincz J. 54.), Pataki, Osvald, Varga B., Dinók (Szabó Bence 46.), Virágh, Fodor (Varga M. 46.), Béleczki (Hajma 67.), Fazekas, Nagy B. (Doszkocs 46.). Vezetőedző: Lóczi Péter

Gól: Doszkocs (85.) ill. Lőrincz B. (32.), Csikós (49.)

Lóczi Péter: – Két pontrúgásból kaptunk két gólt, ami nagyon bosszantó. A játékkal és a hozzáállással maximálisan elégedett vagyok, ha ilyen akarattal és játékfelfogással futballozunk az elkövetkező fordulókban, nem fog elmaradni a siker sem.

U17: UTE – KTE LA 2-0 (1-0)

KTE: Hajbal (Lázár 78.) – Fajt, Csuri, Vincze, Balogh, Szlovák (Túri 33.), Fürj, Köblös, Supka (Laczkó 56.), Tóth F., Kenderes. Vezetőedző: Csima Gyula

Gól: Lugosi (26., 55.)

Csima Gyula: – Korosztályához méltó, színvonalas és dinamikus mérkőzésen vagyunk túl. Sok párharc, kevés technikai hiba jellemezte a mérkőzést. A két tizenhatoson belüli hatékonyság döntötte el a pontok sorsát. Ez a reális eredmény, az UTE pici különbséggel, de megérdemelte a sikert.

U16: KTE LA – Nyíregyháza 0-0 (0-0)

KTE: Kálmán – Lippai, Mátyás, Brada, Kristóf, Varga J., Batfalszky, Csorba (Hegedűs 43.), Somodi, Baranyi (Petrovits 72.), Kaldenecker (Németh A. 80.). Vezetőedző: Benke József

Benke József: – Ismét egy gól nélküli mérkőzés. Mindkét csapatnak megvoltak a lehetőségei a gólszerzésre, nekünk sajnos nem sikerült a nagyobbnál nagyobb ziccereket sem értékesíteni, így maradt a döntetlen. Nagyon nehéz lesz bármelyik csapat ellen mérkőzést nyerni, ha nem tudunk élni a lehetőségeinkkel.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában