Előadás

4 órája

Életsorsokról lesz szó a kecskeméti szabadegyetem ingyenes előadásán

Hosszú évek óta sikeresen fut Kecskeméten a Szigeti Jenő Szabadegyetem, melynek új őszi sorozata az Életsorsokról szól. Ezúttal október 24-én, csütörtökön 18 órától Kis János evangélikus lelkész várja az érdeklődőket. A belépés ingyenes.

Sebestyén Hajnalka

A Szigeti Jenő Szabadegyetem Hoffer Zoltán vezetésével 1989 decembere óta, immár 36. évadja várja Kecskemét és vonzáskörzete lakóit. Csütörtökön a Hírös Agóra 2. emeleti 104-es termében folytatódik a Szabadegyetem. Az előadó Kis János lesz ismét közöttük, aki Életsorsok – Mózes, aki a népéért feláldozta a karrierjét! címmel tartja meg előadását.

Szigeti Jenő Szabadegyetem, Kecskemét, előadás,
Életsorsokról lesz szó a kecskeméti szabadegyetem ingyenes előadásán
Fotó: Shutterstock

A következő ajánlót írták hozzá. „Csodával határos módon maradt újszülöttként életben, majd Egyiptom hercege lett, ahol 40 évig mindene megvolt, de ott történt egy egyedi baleset, ahonnan menekülnie kellett. Majd jött a következő 40 év a pusztában, aminek a végét nem látta, de a letelte után ő lett népének a szabadítója - Egyiptomból, ahol várt rá egy következő 40 év, ami szintén nem volt kikövezve az ígéret földje felé... Egyiptomból a fáraók földjétől a megígért lakhelyig Kánaánig kalauzol bennünket a 3x40 év, azaz 120 esztendő Mózes életén keresztül. Az előadás sok fordulatot mutat be a ma élő emberek számára”.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában