Kecskemét

2024.08.27. 12:33

Szombaton megnyithatják a 441–445-ös körforgalmat a közlekedők előtt

Az Építési és Közlekedési Minisztérium arról tájékoztatott a 441–445. körforgalmú csomópont átépítése kapcsán, hogy az alábbi forgalmirend-változás várható.

Horváth Péter

A közlemény szerint az épülő (jelenleg lezárt) 445. körforgalmat várhatóan augusztus 31-én, szombaton részlegesen megnyitják a kétirányú forgalom számára. Nem várt akadály esetén szeptember 2-án, hétfőn a délelőtti órákban kerülhet bevezetésre. A direkt ágat ezzel egyidőben lezárják.

441, Kecskemét, 445
Szombaton megnyithatják a 441–445-ös körforgalmat a közlekedők előtt
Fotó: Bús Csaba

A 445 főúti jelzőlámpás csomópontban a korlátozásokat feloldják, a jelzőlámpát bekapcsolják. A minisztérium tájékoztatása szerint a Nagykőrös/Katonatelep irányából érkezők a körforgalom új sávjait igénybe véve haladhatnak a belső sávban Kecskemét irányába, a külső sávban a 445-re mind Békéscsaba, mind pedig Budapest irányába.

A 441. főúton Kecskemét Centrum irányából érkezők a körforgalmat használva juthatnak el az első kijáraton Katonatelep/Nagykőrös irányába, illetve tovább haladva a harmadik kijáraton fel a 445. főút irányába.

Fotó: Beküldött fotó

A 445-ös számú főútról érkezők a felújított régi, egy sávon érkeznek a körforgalomba, ahonnan a körpályát használva balra tartva haladhatnak Katonatelep/Nagykőrös irányába, illetve a körpályáról jobbra tartva tudnak eljutni a Ceglédi útra Kecskemét Centrum irányába.

A közlekedőket ideiglenes jelzőtáblák és burkolati jelek segítik – olvasható közleményben.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!