Kosárlabda

2024.08.15. 13:00

Teljes keret készül az első mérkőzésre

Megvan az NB I. A csoportjára készülő Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét kerete. A teljes gárda az első edzőmeccsére készülő légiósait is bejelentette a napokban.

Nyitray András

A magyar mag bemutatását követően a légiósait is megnevezte a Kecskemét, mely jelezte, hogy ebben az idényben már csak négy külföldivel számolhatnak a keretben a honi szabályok értelmében, így a teljes lett. 

Duna Aszfalt DTKH, Kecskemét, kosárlabda játékos
Teljes a keret, Lee, Rakicevic, Sinik és Karahodzsics lesznek a légiósok
Fotó: KTE Kosárlabda Klub

Karahodzics Kemal a 13. szezonját kezdi meg Kecskeméten, míg Marko Sinik számára a második évad lesz, amelyen a hírös városi sikerekért fog küzdeni. Két új érkezővel is erősödött még a keret. Petar Rakicevic már játszott Magyarországon, a ZTE játékosa volt a 2022/2023-as idényben. Ezt követően visszatért szülőhazájába, Szerbiába, ahol a Vojvodinában kosárlabdázott, onnan igazolt most Kecskemétre. 

Az amerikai Greg Lee a tengerentúlon a Cal State Bakersfield Roadrunners, a Western Michigan Broncos és a Penn State Lions csapataiban pallérozódott, majd a tavalyi évben a cseh élvonalbeli Brno együttesét erősítette. Előtte egy évet a portugál első osztályban, a Galitos játékosa volt.

A Kecskemét hétfőn első felkészülési meccsét vívja majd, 18 órakor a TF lesz az ellenfél hazai pályán. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában