Összefoglaló

2024.08.26. 11:19

Halászléfőző verseny és traktoros nap is érdekelte olvasóinkat

Ismét megnéztük a számokat. Ezekre a cikkekre kattintottak legtöbbet olvasóink a 34. héten.

Baon.hu

Negyven asztaltársaság és számos érdeklődő részvételével tartották meg a II. Bácsalmási Halászléfőző versenyt a Hősök terén, a plébánia előtti útszakaszon.

Fotó: Bús Csaba

Mintegy hetven traktor látványos felvonulásával kezdődött szombaton reggel a pálmonostorai falunap. A község egyik legnépszerűbb eseményét idén első alkalommal a traktorosok ügyességi versenye is színesítette.

Pénteken tartották meg az ünnepélyes díjátadót Kecskemét főterén, a XXVII. Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállításon. A szakmai zsűri tizenegy díjat ítélt oda, és megszületett a közönségszavazás eredménye is.

Ismét virágba borult a kecskeméti Városháza díszudvara – csütörtök délután tartották a Pannónia virágoskertje virág- és rózsakiállítás megnyitóját a Hírös Hét Fesztivál kereteiben. A Hírös Kertészek Egyesülete, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, a Rózsahölgyek Társasága és a Hírös Agóra szervező munkája jóvoltából tizenkilenc kecskeméti kertészet több mint 12 ezer színpompás növénye ékesíti az újjávarázsolt díszudvart a fesztivál végéig, és számos programot élvezhetnek a látogatók a csodás virágok ölelésében.

Hagyományosan minden évben augusztustól szeptemberig tart a Lajosmizsei Napok. A város életének szerves részét képező Lajosmizsei Napokat idén 31. alkalommal rendezték meg, melynek egyik főnapja szombaton volt, amikor az események valódi bősége várta a kilátogatókat főzőversennyel, koncertekkel és kilométer hosszan elnyúló oldtimer- és traktorfelvonulással.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában