Celebfigyelő

2024.09.13. 10:12

A Kísértés: már csak Inge és Lóri van versenyben Bács-Kiskunból

A Kísértés szigete teszi a dolgát, igazán próbára teszi a párok szerelmét. A TV2 reality show-jából a csengődi származású Linda után újabb szereplő távozott.

Sebestyén Hajnalka

A Thaiföldön forgatott TV2-s reality-ben egymást érik a fordulatok. Most már a nézők meg sem lepődnek, hogy fogyatkoznak a szereplők. Bács-Kiskun vármegyéből jelenleg még Inge és Lóri lakik a kísértés szigetén

TV2, A kísértés, reality
Megfogyatkozott fiúcsapat a tábortűz ceremónián: (alsó sorban jobbról-balra) Noel és Dusán, mögötte Lóri
Forrás: TV2

Cynthia élvezi a helyzetet

Kasza Tibi műsorvezető a tábortűz ceremóniánál elbúcsúztatta Lindát, mivel ő véglegesen kimondta, szakít Gergővel. Így az ő számára, véget ért a játék. Párjának, Gergőnek is, aki Cynthiával csalta meg. Kasza Tibi felajánlotta Cynthiának, hogy mehet Gerivel haza, de ő inkább azt választotta, marad kísértőnek. Cynthia és Geri kapcsolata egyébként sem volt felhőtlen. Így elég vicces volt, hogy korábban Geri már mindennek lehordta Cynthiát, mégis a Lindával való végleges szakítás után még visszament volna Cynthiához.

Tábortűznél látott videók

A srácok, a kecskeméti Lóri, valamint Noel és Dusán a tábortűznél látott videókra más-más reakciót adtak. Lóri nyugodtnak tűnt kedvese, Inge kapcsán. Noel viccnek nevezte Dorina és Zotya kapcsolatát, egyáltalán nem érintette meg a csókjuk. Nem bánja, hogy beengedte az ágyába Natit. Dusán pedig teljesen kiakadt, hogy jegyese, Brigi azt mondta, ha még egyszer randira hívja Edát, visszaadja a gyűrűt. Ő maga csak incselkedésnek jellemezte a közte és Eda közti történéseket. A nézők közül sokaknak erről valószínűleg más a véleménye.

Máté nem adja fel

A lány villában Máté kezdetektől rástartolt Brigire, aki olykor-olykor meginog, de csókig még nem ment el. A tábortűz videók alapján Brigi még bízik Dusán hűségében, de jól érzi magát Máté társaságában. Máté nem titkolja, még bizakodik abban, hogy Brigi meginog, és őt választja.

Linda elköszön

A lány villába még egy utolsót beüzent Linda. Elsősorban Dorinának szánta a gondolatait. „Hiányozni fogtok, nem felejtem el a közös pillanatokat. Sokat kaptam tőletek. Dorina egy csupaszív lány, leginkább önmaga tudott maradni. Azt üzenem számodra, ne dobd el rögtön azt, ami van. Egy ilyen közegben, ilyen rövid idő alatt megismert kapcsolat nem biztos, hogy tartós. Nehogy később megbánd.”

Ezen Zotya, a kísértő kicsit megsértődött. Egy biztos, Dorina kicsit visszább húzódott.

Kísértők színre léphetnek

Kasza Tibi műsorvezető bejelentette, most szerepet kapnak azok a kísértők, akik eddig nem jártak randin. A lány villa lakóinak választását már megismerhette a néző. Berti, Alex és Dávid Brigit, Kristóf Ingét választotta. Dorinát senki.

Hogy mit hoz a jövő, várni kell rá néhány napot. A következő rész hétfőn 21.30-tól látható a TV2-n. Az előzetes alapján Nati, Noel új kedvese kiakad, mivel Noel nemcsak az ő kegyeit keresi. A vörös lámpa újból és újból kivillanhat. Ráadásul a villákba egy-egy új fiú és lány is érkezik.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!