Celebfigyelő

2024.09.12. 12:00

A Kísértés: egy szereplőnek máris mennie kell a szigetről

Meglepő fordulatot vett A Kísértés, a TV2 reality show-ja. Az egyik Bács-Kiskun vármegyei szereplőnek el kell hagynia a szigetet.

Sebestyén Hajnalka

A Thaiföldön forgatott A Kísértés szerdai adása hozott némi izgalmat. A műsorban Bács-Kiskun vármegyéből három szereplő is látható: Linda, Inge és Lóri. A Kísértés, a párok próbája szerdán elköszönt egyik főszereplőjétől.

kísértés, reality show, tv2
Linda és Geri újra találkozott a tábortűznél
Forrás: TV2

Linda csalódott

A keddi adásban a csengődi származású Linda teljesen kiakadt, miután a kísértő srácokban is csalódott. Nem elég, hogy párja, Geri megcsalta, de még a lány villában élő srácok is bekavartak. 

Szépségverseny

A fiú villában a kecskeméti Lóri ötletére szépségversenyt hirdettek. A kísértő lányok mindent beleadtak, a srácok nagyon élvezték az erotikus mozdulatokat és pillanatokat. Abban azonban előre megegyeztek, hogy Tina fog nyerni, hiszen így talán elnyerheti Noel kegyeit. Lóri megjegyezte, ez olyan, mint az öreg Hugh Hefner mindennapjai. A műsor elején ugyanis azt vallotta, szeretné egy kicsit úgy érezni magát a hölgyek között, mint egykoron Hugh Hefner.

Geri és Cynthia

Folytatódott a Geri és Cynthia szappanopera. Hiába kért elnézést a lány, Geri hajthatatlanul elzárkózott. Az adás végén mégis beadta a derekát. 

Tábortűz izgalmas pillanatai

A szerdai adásban nagy szerepet kapott a Kasza Tibivel a Tábortűz ceremónia, melyből a lány részt láthatta a közönség. A kecskeméti Inge továbbra sem aggódik vőlegénye, Lóri miatt. A videóbejátszások sem ingatták meg Lóri iránt. 

Dorina szembesülhetett vele, hogy Noel megcsalta. Igaz ő pedig Zotyával csókolózott. Brigi azonban megnyugodhatott, Dusán belé szerelmes és hűséges. Legalábbis eddig. 

Jött a fordulat

A tábortűz ceremóniánál Linda számára nem játszották be, hogy Geri újra gondol rá, és csalódott Cynthiában. Csak azt, amikor Cynthiával van. Így, amikor kettesben maradt Gerivel Linda, kijelentette, hogy vége, nem tud már bízni benne. Így Lindának távoznia kell a szigetről. 

Linda erős maradt

Se veled, se nélküled párként érkeztek a kísértés szigetére, ahol nagyon gyorsan megkapták a választ arra, hogyan tovább. Linda távozáskor azt vallotta: egyáltalán nem bánta meg, hogy eljöttek a kísértés szigetére. Ezeket a válaszokat otthon nem kapták volna meg, se ennyire gyorsan, se ennyire könnyen. A lelke nagyon fáj, de erős és feláll ebből a helyzetből.

Cynthia válasza

Miután Linda távozott, Gerihez behívta Kasza Tibi Cynthiát. Geri elmondta, továbbra is kitart mellette, ha ő is. Hogy hogyan dönt Cynthia, a csütörtöki adásban derül ki. 

A Kísértés hétfőtől csütörtökig 21.30-tól látható a TV2-n.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!