Szörnyű tragédia

2024.09.17. 21:57

Holtan találták meg az eltűnt Bódog Dánielt

Édesanyja osztotta meg a szomorú hírt közösségi oldalán, hogy Dani örökre itt hagyta őket. Információk szerint a 29 éves fiatalembert Dusnok térségében találták meg.

Pozsgai Ákos

Szeptember 6-án, pénteken Kalocsa és Dusnok között szállt le a buszról a férfi, mert rosszul érezte magát, ezt követően tűnt el nyomtalanul. Másnap, szombaton a szekszárdi speciális kutatók keresőkutyával a Vajas-patakig tudták követni a nyomát, de onnan nyoma veszett. Az ezt követő napokban több akciót is szerveztek Dani felkutatására.  Édesanyja nem adta fel a reményt, legutóbb, múlt szombaton polgárőrök és civilek együtt keresték, de nem jártak eredménnyel.

Bódog Dániel, eltűnt, holtan találták
Holtan találták meg az eltűnt Bódog Dánielt
Forrás: Facebook

Szeptember 17-én, kedd este szomorú hírt közölt közösségi oldalán Mányoki Zsuzsanna, Dániel édesanyja: „Sajnos ma estére megbizonyosodhattunk róla, hogy Dani örökre itt hagyott minket! Baleset érhette. Kérem, hogy a találgatásokat kerüljük el ezután. Köszönjük a segítséget, a megosztásokat, a kereséseket... az együttérzést!”

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában