Nyomtalanul eltűnt

2024.09.09. 15:23

Kutatócsapat is keresi a Dusnoknál rejtélyes módon eltűnt férfit

Rejtélyes körülmények között veszett nyoma pénteken Bódog Dánielnek Dusnok környékén. A 29 éves férfi keresésébe egy speciális kutató-mentő egyesület is bekapcsolódott, de eddig nem találták meg.

Pozsgai Ákos

Múlt pénteken rendkívül különös körülmények között veszett nyoma Bódog Dánielnek. Mint azt a Teol.hu írja, a 29 éves férfi édesanyja a rendőrséghez és a Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesülethez fordult segítségért, és kétségbeesetten kért segítséget az interneten is. A hírportál információi szerint a férfi Kalocsa és Dusnok között szállt le egy buszról, mert rosszul érezte magát. Édesanyjáék azonnal elindultak érte, de már nem találták meg.

Bódog Dániel, eltűnt, Dusnok, Fajsz,
Dusnokon látták utoljára az eltűnt Bódog Dánielt
Fotó: Facebook

Dániel nyomát a fajszi Duna-parton veszítette el a keresőkutya

A hírportál információi szerint Bódog Dániel pénteken tűnt el, a kutatásába szombaton kapcsolódtak be a Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület tagjai. Badacsonyi László, a közösség vezetőjének tájékoztatása szerint szombaton keresőkutyával kezdték keresni a férfit. Az állat először Dusnoknál, a Vajas medrénél fogott szagot, amit aztán a fajszi Duna-partig követett, ott viszont szagot vesztett. A kutatócsoport tagjai másnap a vízen folytatták a férfi keresését, de nem jártak sikerrel.

Dusnokon látták pénteken

A hírportál beszámolója szerint a fia történetét az édesanyja több Facebook-csoportban is megosztotta. Rengeteg hozzászólás érkezett. Volt, aki azt írta a bejegyzés alá, hogy 

Én pénteken láttam Dusnokon. Tizenhárom órakor leugrott a nagy hídról a Vajasba, majd kiúszott, felmászott a szalagkorláthoz és el is tűnt. Zavarodottnak látszott. Minden cuccát hátra hagyta a híd pillére mellett.

Bódog Dánielt már a rendőrség is körözi eltűnés miatt. A felhívásban azt írták: 186–190 centiméter magas, 71–80 kilogramm közötti a testsúlya, a haja barna, göndör. A férfi egyedi ismertetőjegyei a bal alkarján található iránytűt ábrázoló tetoválás, alatta rovásírás tetoválás, bal felkar részen ginkgo biloba sárga színű falevél tetoválás, jobb felkarján három háromszög, hasán pedig egy 3 centiméter hosszúságú műtéti heg található.

Magánéleti gondokkal küzdött

A fiatal férfi a – Facebook-profilján nyilvánosan elérhető információk szerint – a Pécsi Tudományegyetemen szerzett diplomát, eltűnése előtt pedig vezetőként dolgozott egy budapesti szociális intézményben. A Teol.hu információi szerint Dániel az elmúlt időszakban magánéleti gondokkal küzdött.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában