Stratégia

2024.09.17. 16:54

Drogprevenciós kerekasztal-beszélgetést tartanak Baján – frissítve

A helyi drogprevenciós stratégia kidolgozása témájú kerekasztal-beszélgetés következő alkalmát szeptember 19-én, csütörtökön 9 órakor tartják Baján, a városháza Borbíró termében. 

Rab Rita

Frissítve (17:46)

A bajai polgármesteri hivatal tájékoztatása szerint a csütörtökre tervezett drogprevenciós kerekasztal-beszélgetés elmarad.

Korábban írtuk:

A terítékre kerülő témák között szerepelnek a Kábítószerügyi Fórum (KEF) ügyek és pályázati lehetőségek, az őszi és téli programjavaslatok és egyéb aktualitások. A programtervek között a rendhagyó szülői értekezlet és rendhagyó osztályfőnöki óra megrendezése szerepelt, olyan javasolt előadókkal mint Steigervald Krisztián, generációkutató, Dr. Hirsch Anikó, csecsemő- és gyermekgyógyász, gyermekpszichiáter szakorvos, pszichoterapeuta és Topolánszky Ákos, a Nemzeti Drogmegelőzési intézet igazgató-helyettese – tájékoztatott Ferenczi József, a Biztonságos Bajáért Centrum (BBC) vezetője. 

drogprevenció, kerekasztal beszélgetés, megelőzés
Illusztráció
Fotó: shutterstock.com 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában