Programok

2024.09.13. 12:03

A Szórakaténusz játékbirodalmában a társasjátékok és a tánc is előkerül szeptemberben

Kecskeméten a Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhelyben szeptemberben minden szombaton újabb programok várják a gyerekeket és fiatalokat.

Sebestyén Hajnalka

A múlt heti nagy sikerű Szóraka Feszt után szeptember 14-én, 10 órakor Lilla mesék című programon vehetnek részt az érdeklődők. Varázslatos mesevilágba csöppenhetnek bele az apró gyerekek szüleikkel együtt, ahol a legkisebbek is aktív szereplőivé válhatnak a történetnek és együtt varázsolhatják maguk elé képzeletük erejével a meseszereplőket. A Tassy Lilla vezette mesés foglalkozás keretében mondókák, énekes-táncos körjátékok és kézműves alkotómunka színesíti a mágikus mesebeli utazást. 

Szórakaténusz Játékmúzeum, Kecskemét, tánc
A Szórakaténusz játékbirodalmában a társasjátékok és a tánc is előkerül szeptemberben
Fotó: Bús Csaba

Szeptember 21-én, szombaton10 és 17 óra között újra lesz Társasjáték nap, a Kecskeméti Társasjáték Kör Egyesülettel közös rendezésben. A mesés játékországban az Egyesület több játékmestere tanítja vagy vezeti majd a játékokat. Több mint 100 társasjáték közül válogathatnak a résztvevők, minden korosztályban, egészen pici kortól. 

Szeptember 28-án, szombaton 10 órakor nyit az Antanténusz Műhely, ahol a programban batikolás szerepel. Ugyanezen a napon 15.30 és 17óra között pedig Aprók Tánca zajlik majd, az ősz jegyében. A kézműves sarokban terménybábok készülnek.


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában