labdarúgás

2020.03.07. 15:41

Csúcsrangadóval indulnak a küzdelmek a Déli és Északi csoportban

Mindjárt egy csúcsrangadóval indulnak a küzdelmek mind a Déli, mind az Északi csoportban. Délen a jelen pillanatban a 3. helyen tanyázó, 28 pontos Géderlak a 31 egységgel éllovas Baját fogadja.

Vincze Miklós

Kovács Zoltán (Borota)

Forrás: Petőfi Népe

Fotó: Pozsgai Ákos

Hazai győzelem esetén a kettejük párharcából akár a Kunbaja is kikerülhet képletesen nevető harmadikként, konkrétan pedig a tabellán az élre ugorhat, ezt azonban nem adják automatikusan, ehhez a 6. helyen álló Borotát kellene legyőznie. A Nemesnádudvar is hasznot húzhat abból, hogy a Géder–Baja párosításban valaki pontokat veszít, ehhez azonban a Bácsborsódot kell hazai pályán legyőznie. Közben örökrangadót vívnak Sükösdön, hiszen az Érsekcsanád érkezik hozzájuk.

Északon a 27 ponttal éllovas SC Hírös-Ép az őszi bravúros hajrának köszönhetően 22 ponttal a 2. helyen telelő Tiszaalpárt fogadja. A hazai csapat a mérkőzés esélyese, de a Tiszaalpár nem arra készül, hogy udvarias vendég legyen. A 3. Kunszállás a kerekegyházi csapat vendége lesz, nem lesz könnyű dolguk Kertész Gáboréknak, ahogy a Nyárlőrincnek sem Pálmonostorán.

Kovács Zoltán (Borota)
Fotó: Pozsgai Ákos / Petőfi Népe
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában