Labdarúgás

2 órája

Szombaton rajtol az OTP Bank Liga újabb fordulója

Teljes fordulót rendeznek ezúttal is az OTP Bank Ligában, ahol szombaton és vasárnap három-három mérkőzésre kerül sor. Az OTP Bank Liga fordulója szombaton rajtol Felcsúton.

Nyitray András

Az OTP Bank Liga fordulója szombaton rajtol, a programot 14 óra 45 perckor a Puskás Akadémia és a Diósgyőr összecsapása vezeti fel. A felcsútiak a második helyen állnak jelenleg a tabellán, míg a DVTK-nak egy hosszabb veretlenségi szériája szakadt meg legutóbb az MTK ellen, de így is stabilan a hatodik. 17 óra 15 perckor két gyengébb formában lévő gárda fut össze, a Fehérvár a Debrecent fogadja egy olyan találkozón, melyen mindkét csapat a győzelembe menekülne. A nap zárásaként 20 óra 45 perckor az MTK az Újpestet fogadja.

OTP Bank Liga, labdarúgás, KTE
Szombaton rajtol az OTP Bank Liga újabb fordulója, a KTE Paksra látogat
Fotó: Bús Csaba

Vasárnap újabb három találkozó következik, 13 órától a Nyíregyháza a Zalaegerszeget fogadja majd. Mindkét csapat a tabella első feléhez tartozik, így a pontoknak különösen nagy jelentősége van ebben a párosításban. 15 óra 15 perckor az utóbbi két esztendő ezüstérmesei csapnak össze Pakson, ahol a Kecskeméti TE lesz a vendég. Papírforma alapján a jelenleg is dobogós Paks az esélyes a sereghajtó ellen, de a lila-fehérek az életükért küzdenek, így leírni nem szabad őket. A forduló 17 óra 45 perckor Győrben zárul, ahol az egyre jobb formába lendülő ETO az FTC-t fogadja telt ház előtt. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában