Bács-Kiskun

2 órája

Karambol és fának csapódott autó is munkát adott a tűzoltóknak

Csütörtökön a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 3 tűzesettel és 3 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Baon.hu

Összeütközött két személyautó csütörtök délután Kecskeméten, a Mátyás király körúton, a Palota utcai kereszteződésnél. A kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben két ember megsérült, őket a mentők kórházba szállították.írja a katasztrófavédelem.

tűzoltó, katasztrófavédelem, Bács-Kiskun
Illusztráció
Fotó: Shutterstock

Összehordott hulladék égett egy kert végében csütörtök délután Kalocsán, a Negyveni úton. A kalocsai hivatásos tűzoltók a tüzet egy vízsugárral eloltották, a környezetvédelmi hatóságot értesítették.

Egy családi ház melléképületének teteje beszakadt csütörtök délután Kiskunfélegyházán, a Csáky utcában. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók a területet átvizsgálták, egy veszélyt jelentő gerendát eltávolítottak. Személyi sérülés nem történt.

Lesodródott az útról és fának hajtott egy személykocsi csütörtökön este az 52-es főúton, Solt közelében. A solti hivatásos tűzoltók a jármű vezetőjét kisegítették az autóból, majd átadták a mentőknek, a helyszínt pedig a rendőrségnek.

Két konténer égett teljes terjedelmében egy szelektív szigeten csütörtökön éjjel Kiskunfélegyházán, az Attila utcában. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók a tüzet egy vízsugár és kéziszerszámok segítségével eloltották. 

Csütörtökön még egy esetben riasztották a tűzoltókat száraz növényzet tüzéhez.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában