Labdarúgás

2 órája

A KTE LA U8 Zuglóban nyert nívós tornát

A Kecskemét U8-as korosztálya hétvégén Zuglóban, a BVSC rendezésében vett részt egy mini tornán. A KTE LA ellenfelei a BVSC, az UTE, a Fehérvár, a Gödöllő, a Monor és a III. kerületi TVE voltak.

Nyitray András

Fűkő Péter csapata remekül szerepelt az eseményen, melyen mindösszesen egyszer botlott, többi meccsét megnyerve viszont megszerezte a trófeát a KTE LA. 

KTE LA, Zugló, Kecskemét
A KTE LA U8 Zuglóban nyert nívós tornát
Fotó: KTE LA

– A gyerekek fantasztikusak voltak. Volt egy rövidzárlatunk a nagyszerűen focizó gödöllői csapat ellen, de a többi mérkőzés végén győztesen hagytuk el a pályát, ami azt eredményezte, hogy ezen a hétvégén mi végeztünk az első helyen. Minden tornának, mérkőzésnek a célja a fejlődés. Attól függetlenül, hogy nagyszerűen teljesítenek a legények, azért itt is voltak még hibák, illetve fejlesztendő területek, amit ez a korosztály megkíván. Szeretnénk tovább fejlődni és még ügyesebbek lenni, ezen fogunk dolgozni a jövőben. Büszke vagyok a Bozsik-programon szereplő gyerekekre is, mert ők is nagyszerűen játszottak. Mizsei Milánt és Poór Nándort hétvégi teljesítményük alapján külön is kiemelném, de mindenkinek csak gratulálni tudok – értékelt Fűkő Péter, az U8 edzője. 

A KTE LA U9 is jól szerepelt 

A kecskemétiek U9-es csapata is eredményes Bozsik-programon van túl, hiszen a gyerekek négy győzelem mellett egyszer játszottak döntetlent. 

 – Maximálisan elégedett voltam a látottakkal, igaz ez a hozzáállásra és a mutatott játékra is. Ellenfeleinket folyamatosan letámadva, kitűnő tempóban fociztak a gyerekek. Támadásaink során is bátran, ötletesen játszottunk, melynek köszönhetően rengeteg szép gólt szereztünk.  Örömteli látni, ahogy játékosaink egyre tudatosabban keresték egymást, a jobb helyzetben lévő társukat önzetlenül kiszolgálva. A különböző szituációkat igazi csapatként összedolgozva oldották meg. Jó élményekkel és hasznos tapasztalatokkal gazdagodva, egy döntetlen mellett négy győzelmet is bezsebelve térhettünk haza. Gratulálok mindenkinek – értékelt Pászti Botond, a csapat edzője. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában