Bűnügy

2 órája

Kommandósok fogták el a férfit, aki egy halasi dílert látott el droggal – videóval

Elfogták a Bács-Kiskun vármegyei rendőrök azt a gyöngyösi férfit, aki a gyanú szerint rendszeresen új pszichoaktív anyaggal látott el egy kiskunhalasi dílert. A drog végül Baján talált gazdára.

Pozsgai Ákos

A rendőrök még április 23-án tartottak házkutatást egy kiskunhalasi férfi lakásán, ahol nettó 796,64 gramm drogot foglaltak le. A gyanú szerint az új pszichoaktív anyagot bajaiaknak értékesítette tovább, akiket már szintén elfogtak a rendőrök  – számolt be a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

drog, Kiskunhalas, kommandósok
Kommandósok fogták el a férfit, aki egy halasi dílert látott el droggal 
Forrás: police.hu

A további nyomozásban a szálak Gyöngyösre vezettek. A beszerzett adatok és információk alapján ugyanis ott élt az a férfi, aki 2023-tól rendszeresen új pszichoaktív anyaggal látta el a halasi dílert.

A bajai nyomozók a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság Hírös kommandósainak segítségével gyöngyösi otthonában fogták el a 27 éves dílert. Az elfogásról videó is készült, amit közzétett a rendőrség. A házban tartott kutatáson mobiltelefonokat és közel 3 millió forintot foglaltak le a rendőrök.

A férfit őrizetbe vették és új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt indult vele szembe eljárás a Bajai Rendőrkapitányságon. A rendőrök kezdeményezték letartóztatását, melyet a Bajai Járásbíróság elrendelt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában