Röplabda

2 órája

A Kecskeméti RC Zuglóban harcol első győzelméért

Péntek este ismét pályára lép az NB I.-ben újonc KRC női együttese. Farkas Péter csapata a BVSC vendége lesz a fővárosban, ahol ráadásul újabb erős rivális következik majd ­a Kecskeméti RC számára.

Nyitray András

A kecskemétiek egyelőre nem szerepelnek jól a bajnokságban, még nem sikerült felvenni az osztályváltással járó új ritmust. Sorrendben a TFSE, az MTK és a Kispest is jobbnak bizonyult már a bajnokságban, ráadásul a Szegedtől a kupában is kikapott a Kecskeméti RC. Cél a jobb folytatás, ám a BVSC ellen sem lesz könnyű ez. A zuglóiak két győzelem mellett egy vereséget számolnak, jelenleg a negyedik helyről várják a fordulót.

Kecskeméti RC, röplabda, mérkőzés
A Kecskeméti RC Zuglóban folytatja
Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

A KRC nem pihenhet sokat a találkozót követően, hiszen a szegedi visszavágó is közelít a Magyar Kupában. A Kecskemét 1–3-as hátrányól kezdi meg a találkozót, melyet kedden 18 óra 30 perckor ­rendeznek.

Ami az NB I. alapszakaszát illeti, a BVSC-Zugló–Kecskeméti RC mérkőzés pénteken 20 órakor kezdődik a Szőnyi úti sportcsarnokban.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában