Kosárlabda

2 órája

Fontos módosítások a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét programjában

A Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét NB I-es csapata változásokról számolt be honlapján, a kosárlabdázók több bajnoki meccse is új időpontban kerül megrendezésre. A fontos módosítások két találkozót érintenek, egyről még egyeztetnek.

Nyitray András

A kecskemétiek két találkozója, a PVSK és a ZTE elleni bajnokin már kaptak új időpontot, az Albával azonban még további egyeztetésekre lesz majd szükség. A fontos módosítások a novemberi és a decemberi programot érintik egyelőre. A Kecskemét egyébként első győzelmét ünnepelte szerdán a bajnokságban. 

Fontos módosítások, Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét, kosárlabda
Fontos módosítások a kosarasok programjában
Fotó: Bús Csaba

Az eredetileg 2024. november 3. vasárnapra kiírt PVSK-Duna Aszfalt DTKH Kecskemét NBI A-csoportos és U21 korosztályú mérkőzések időpontja az alábbiak szerint változik:

Új időpont: 2024. november 1. péntek 
U21 kezdés: 15.15
NBIA kezdés: 18.00

Az eredetileg 2024. december 21. szombatra kiírt ZTE-KTE mérkőzés időpontja az alábbiak szerint módosul:

Új időpont: 2024. december 20. péntek 
U21 mérkőzés: 15.00
NBIA mérkőzés: 18.00

Az október 30-ra kiírt Duna Aszfalt DTKH Kecskemét-Alba Fehérvár mérkőzés új időpontja még továbbra is egyeztetés alatt áll az ellenfél nemzetközi kupaszereplése miatt.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában