Labdarúgás

8 órája

A Harta jutott tovább a vármegyei kupa második körébe

Szerdán a 2. fordulóból elmaradt mérkőzést vívtak meg a Bács-Kiskun vármegyei kupában. A Szentmárton-Harta mérkőzést magabiztosan nyerte a vendégcsapat, így ők lesznek a Kalocsa ellenfelei a kupa harmadik körében.

Vincze Miklós

Bár a vármegyei kupa 3. körét már az előző héten kisorsolták, a párosítások tekintetében maradt még egy kérdőjel, ugyanis a vármegyei harmadosztályban szereplő Szentmárton és a vármegye egyes Harta mérkőzését a felek közös megegyezéssel erre a hétre halasztották.

Harta, Szentmárton, vármegyei kupa, labdarúgás,
A hartai Ivacs Gábor (11-essel) hatszor talált be a Szentmárton kapujába
Fotó: Szentirmay Tamás

Szerdán vívták meg a mérkőzést. A találkozón a Harta biztos győzelemmel igazolta a papírformát. Egytucatnyi gólt szereztek a vendégek, ebből hatot Ivacs Gábor vállalt, de Varga Milán is szerzett egy mesterhármast.

Szentmárton SE-Harta SE 1-12 (1-4)

Szalkszentmárton, vezette: Kiss László (Tóth Róbert, Apró Ferenc)

Szentmárton: Mintál – Nagy Z. (Szilágyi R. 46.), Palotai (Benkovics 37.), Horváth D., Szilágyi M., Dankó (Rab 46.), Lencés, Mazán, Domak (Bartók 46.), Cséplő, Csonka. Vezetőedző: Duzmath József.

Harta: Ámann (Badó 74.) - Pribék (Vizi 18.), Fekete, Csehi, Ivacs, Mihály, Gugyella, Csomor, Vajda, Varga M., Dunai.

Gól: Dunai 5., Ivacs 22., 32., 56., 57., 63., 67., Varga M. 30., 76., 88., Csomor 66., Vizi 81. perc.

Így eldőlt, hogy az Anda Kalocsa FC ellenfele a Harta lesz a jövő héten esedékes 3. fordulóban. A szomszédvári derbin a Kalocsa lesz a rendező.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában