Labdarúgás

5 órája

Elrajtolt a városi kispályás futballtorna Kecskeméten

Hétfőn és kedden lejátszották a Széktói Stadion műfüves csarnokában a KTE Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság első fordulóját. A bajnokság elrajtolt, 15 csapatból 14 már be is mutatkozott így az őszi ligában, ahol potyogtak a gólok. Ilyen sok résztvevő ebben a formában még nem volt a tornán, amióta új életre keltették a kecskeméti városi bajnokságot.

Nyitray András

Kezdésnek elrajtolt a csoportkör, melynek végén a csapatok eredményeik alapján kerülnek a felsőházba, illetve az alsóházba. A végső sikerért nagy harc várható, a címvédő Stáb például a nyitányon kettő gólos hátrányt ledolgozva szerzett csak pontot. A sorozat küzdelmeit érdemes tehát követni, mi is így fogunk tenni

Elrajtolt, kispályás bajnokság, labdarúgás,
Elrajtolt a bajnokság, a címvédő döntetlennel kezdett
Fotó: Nyitray András

– Az előző idényben 10 csapatnál még meg tudtok oldani a körmérkőzéses alapszakaszt, de ezen változtatnunk kellett 15 nevezővel. A lebonyolítás egy csoportkörrel veszi kezdetét, három négyes és egy hármas alakul majd így ki. Egy kört követően az első kettő mindegyik csoportból bejut a felsőházba, a többiek az alsóházban folytatják majd. A felsőházban ezt követően mindenki találkozik mindenkivel, majd jönnek az eredmények alapján az elődöntők és a döntő. Az alsóházban is érdemes lesz majd harcolni az első három helyért, ugyanis nekik is külön felajánlásokkal készülünk majd – mondta Lovász András, a torna főszervezője az őszi torna kapcsán. 

A mérkőzéseket hétfőn és kedden rendezik a Széktói műfüves csarnokában. 

Az 1. forduló eredményei: Fiesta – Díszkert 2–6, Gamfetamin – Mihócsa 5–1, Dream Team – Totallsport 1–1, Stáb – Titánok 2–2, Fölé – Arany Ászok 5–2, Becstelen Brigantik – Gold Man 8–0, Saller – UK 1911 9–0. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában