Labdarúgás

2024.07.07. 15:52

A vármegye három Nyugat két helyen módosult

A Magyar Labdarúgó-Szövetség Bács-Kiskun Vármegyei Igazgatósága egy héttel a nevezések leadása után elkészítette a vármegyei bajnokságok csoportbeosztását a 2024/25-ös idényre. A vármegyei harmadosztályú bajnokság mind a négy csoportjában, a Déli, az Északi, a Közép és a Nyugati csoportban is ugyanolyan létszámmal rajtol el a 2024/25-ös bajnokság, mint a tavalyi idényben. A csoportok összetételét illetően azonban mindegyik halmazban vannak változások. Vannak csapatok, amelyek nem indulnak ősztől, vannak, akik másik csoportba kerülnek át, illetve vannak települések, amelyek újraindítanak csapatokat.

Vincze Miklós

A vármegyei harmadosztályú bajnokság Nyugati csoportjában tavaly tizenhárom egyesület szerepelt, a létszám a következő bajnokságban sem változik. Ebben a csoportban a legkevesebb a változás. Távozik a Nyugati csoportból az Északi csoportba a kunszentmiklósi Miklósi GYFE, nem indít második csapatot a Főnix SE Foktő. Két tavalyi gárda tehát kiesett. Átkerült viszont a Közép csoportból a Nyugatiba a Kecel Senior, illetve újra indít csapatot Dunaegyháza, a Dunaegyházi Polgárőr Egyesületet.

Dunapataji KSE
A Nyugati csoport tavalyi ezüstérmese, a Dunapataji KSE
Fotó: Vincze Miklós

VÁRMEGYEI III. NYUGATI CSOPORT (13 csapat):

Bátyai SE,

Császártöltés EFSK,

Dunaegyházi Polgárőr Egyesület,

Dunapataji KSE,

Dunaszentbenedek KSE,

Dunavecsei SE,

Fajszi SE,

Hajós FC,

Harta SE II.,

Kecel Senior FC,

Szakmári KSE,

Szentmárton SE,

Uszód KSE.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában