Röplabda

2 órája

Győzött az MTK a Kecskeméti RC vendégeként

A bajnokságot vereséggel kezdő Kecskeméti RC az MTK Budapest csapatát fogadta a női röplabda NB I. második fordulójában. A mérkőzésen jobban koncentráltak a vendégek, így megnyerték a találkozót.

Vincze Miklós

Az első szett nagy csatát és vendégsikert hozott. A második játszmát némileg könnyedebben húzta be a fővárosi alakulat, a harmadik szettet aztán végre behúzták a hírös városi hölgyek. A negyedik játszma azonban a zárófázisa lett a mérkőzésnek, miután azt biztosan húzta be az MTK.

KRC, röplabda, MTK
Győzött az MTK a Kecskeméti RC vendégeként
Fotó: Réti Attila

– Gratulálok az MTK csapatának – értékelt a kecskemétiek vezetőedzője, Farkas Péter. – Sajnos az első két szettben nagyon sok ki nem kényszerített hibánk volt, ami nem fér bele ezen a szinten. A harmadik szettre etekintetben feljavultunk, ennek köszönhetően azt meg is tudtuk nyerni. Az utolsó játékrészben megromlott a nyitásfogadásunk csapatszinten, amiből kiszámítható támadásokat tudtunk csak indítani. Ellenfelünk ezt kihasználva könnyedén zárta le a negyedik játszmát.

Kecskeméti RC–MTK Budapest 1–3 (25:27, 18:25, 25:21, 15:25)

Kecskemét, játékvezető: Sík Barbara, Ladányi Bence.

Kecskeméti RC: Kökény, Pintér, Lehoczki, Vörös, Fazekas, Csányi. Liberó: Szűcs. Csere: Kiss L., Horváth J., Illés. Vezetőedző: Farkas Péter.

MTK Budapest: Bánki, Bakai, Kardos, Deli, Molnár, Honfi. Liberó: Correa, Divényi. Csere: Kindrusz, Endrődi, Krachler, Riesz, László. Vezetőedző: Hetey Tamás.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában