Európa-bajnokság

2024.06.13. 15:15

Péntektől már várja a futball szerelmeseit Kecskeméten a HAdóm

Nyit a HAdóm! Június 14. és július 14. között, az Európa-bajnokság idején programok sokaságával és a mérkőzések közvetítésével várja a futball rajongóit Kecskeméten a Hírös Agóra.

Sebestyén Hajnalka

Kecskeméten garantáltan nem maradnak majd le a szurkolók a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság egyetlen mozzanatáról sem, hiszen a Hírös Agóra Kulturális Központ az első perctől az utolsóig közvetíti majd az eseményt, a város legnagyobb kivetítőjén az épület előtt, a Deák téren. Sőt, a közönség a KTE válogatott csapatjátékosaival is találkozhat.

HAdóm, európa-bajnokság, labdarúgás, KTE
Péntektől már várja a futball szerelmeseit Kecskeméten a HAdóm
Fotó: Bús Csaba

A labdarúgó-Európa-bajnokság idején az Agóra előtti tér megtelik majd programokkal, aktivitással, finom falatokkal és hűsítőkkel, piknikhangulattal. Ehhez épült a gigantikus HAdóm, mely az Eb időpontjához közeledve megváltoztatta a színeit fekete-fehérre, ami a focit, lilára, ami főtámogatót a Kecskeméti TE-t, valamint a magyar zászló színeire, ami a magyar csapatnak történő szurkolást hivatott jelképezni.

A HAdóm amellett, hogy árnyékoló, programhelyszín és találkozási pont, környezete otthont ad majd a város legnagyobb szabadtéri kivetítőjének. 
Akkor is érdemes odalátogatni, ha éppen nem zajlik mérkőzés, érkeznek majd a Kecskeméti TE labdarúgói, akikkel lehetőség lesz beszélgetni, fotókat készíteni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában