Sikerült neki

2 órája

Nem akármire vállalkozott Jákob Zoli – videókkal

Jákob Zoli hartai származású milliárdos üzletember ismét megvalósította egyik tervét.

Baon.hu

Az ország egyik leggazdagabb embere, Jákob Zoltán számos rászoruló családnak segített már és osztott ajándékokat az embereknek. Az üzletember mindig újabb és újabb videóval jelenetezik közösségi oldalán, de most egy egészen másfajta videót posztolt. 

Jákob Zoli
Jákob Zoli
Fotó: Szabolcs László

Jákob Zoli nemrég körbebringázta a Velencei-tavat, utána pedig rögtön elhatározta, hogy a Balatonnal is megteszi ugyanezt. A magyarok tengere viszont kicsit komolyabb projekt ilyen szempontól, így az üzletember két napot szánt arra, hogy megtegye azt, ami minden bizonnyal jelenleg is sokak bakancslistáján ott virít – videóban osztotta meg a követőivel, hogy sikerült-e – figyelt fel rá a borsonline.hu.

203 kilométert tekert két nap alatt, ami hatalmas teljesítmény. Időnként megállt enni, pihenni, illetve megcsodálni a Balatont, így szerencsére élvezetesen telt a kaland – sőt, annyira élvezte a híresség, hogy újra megtenné. 

A túrájáról két videót is posztolt Instagram-oldalára:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!