Kecskemét

2024.06.02. 18:07

Már áll az óriási futball-labda-installáció a Hírös Agóra előtt – galériával

A kecskeméti Hírös Agóra kulturális központ már készül a futball-Eb-re. Az épület előtt már áll a gigantikus HAdóm, mely az Eb időpontjához közeledve megváltoztatja majd színeit fekete-fehérre, azaz: hatalmas focilabdává változik.

Sebestyén Hajnalka

A Hírös Agóra felé sétálva, autózva azonnal szembetűnik a nem mindennapi látvány. Mint arról a Hírös Agóra a Facebook-oldalán is beszámolt, a labdarúgó-Európa-bajnokságra készült el az új szabadtéri installáció. 

Eb, Hírös Agóra, futball-labda-installáció
A kecskeméti Hírös Agóra kulturális központ már készül a futball-Eb-re.
Fotó: Bús Csaba

Az Eb idején az Agóra előtti tér megtelik majd programokkal, aktivitással, finom falatokkal és hűsítőkkel, piknikhangulattal, gyerekparadicsommal. Ehhez épült a gigantikus HAdóm, mely az Eb időpontjához közeledve megváltoztatja majd színeit fekete fehérre, azaz: hatalmas focilabdává változik.

Amellett, hogy árnyékoló, programhelyszín és találkozási pont is, környezete otthont ad majd a város legnagyobb szabadtéri kivetítőjének. Amikor éppen nem lesz mérkőzés, akkor vendégeket fogadnak, a Kecskeméti TE labdarúgóit, akikkel lehetőség lesz beszélgetni, fotókat készíteni, érkezik majd az Apák napi apa-fia bajnokság és sok más izgalmas nyári program.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában