Röplabda

2022.10.08. 07:00

A Kecskeméti RC a DEAC ellen javíthat

Szombaton hazai pályán folytathatja szereplését a férfi Extraliga alapszakaszában a Kecskeméti RC, ellenfelük a 2. fordulóban a Debreceni EAC lesz a Messzi István Sportcsarnokban. Nagy József együttese szeretne javítani az első körben elszenvedett vereség után, ehhez viszont most is maximális koncentrációra lesz szükség a rendkívül kiegyenlített ligában.

Nyitray András

Archív-felvétel.

Fotó: Bús Csaba

 A Kecskemét nagyon nehéz mérkőzéssel kezdett rögtön, hiszen a címvédő Pénzügyőr SE látogatott hozzájuk a bajnoki nyitányon az első körben. Bár jól kezdte a találkozót a KRC, azért a bajnok PSE gyengébb játék után is meg tudta rázni magát, és végül 3–1-re nyerni is tudott idegenben.

A debreceniek számára talán még nagyobb csalódással is rajtolt el a szezon, hiszen gyakorlatilag egy megnyert mérkőzést buktak el otthon a MÁV Előre SC-Foxconn ellen. A DEAC az első két szettet megnyerte, és már csak egy hiányzott az újonc ellen a biztos sikerhez, ám a vendégek nem törtek meg, fordítottak, s végül 3–2-re nyertek Debrecenben. 

Az előző szezonból összességében kellemes és pozitív eredményű emlékeket őrizhet a Kecskeméti RC a DEAC kapcsán, hiszen hat találkozóból négyet megnyert a KRC. Intő jel kell legyen azonban, hogy alapszakasz mérkőzésen akkor 3–2-re tudott nyerni a Debrecen mostani ellenfele otthonában. 

A mérkőzés szombaton 18 órakor kezdődik a kecskeméti Messzi István Sportcsarnokban. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában