Kék hírek, bulvár

2014.02.04. 13:12

Mentőt hívott a fantomhoz

Címkék#Kiskunhalas

Szabálysértési előkészítő eljárás indult egy nő ellen, aki mentőt hívott egy nem létező beteghez. A tavalyi eset elkövetésével egy 18 éves kiskunhalasi lányt gyanúsítanak.

baon.hu

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztályán valótlan bejelentés szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési előkészítő eljárás indult ismeretlen tettes ellen, aki 2013. november 19-én 10 óra 31 perckor egy mobiltelefonról felhívta a mentőket. A nő bemutatkozott, majd arról tett bejelentést, hogy az általa megadott lakcímen, Kiskunhalason egy asztmás beteg rosszul van, fullad a gyógyszerei használata ellenére. A mentőszolgálat kivonult a bejelentésben megadott címre, de ott beteget nem találtak. A riasztással kapcsolatban a mentőszolgálatnak anyagi kára is keletkezett.

Az eljárás során a rendőrök megállapították, hogy a valótlan bejelentést K. Alexandra 18 éves kiskunhalasi nő követte el.
 
A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztálya 2014. január 31-én az előkészítő eljárást befejezte az iratokat a Kiskunhalasi Járásbíróságnak küldi meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!