Birkózás

2024.09.16. 17:00

Másodszor is magyar bajnok lett a félegyházi egyesület birkózója, Molnos Norbert

A hétvégén megkezdték az őszi versenyszezont a birkózók. Csepelen, a Kozma István Magyar Birkózó Akadémia csarnokában három kiskunfélegyházi versenyző állt rajthoz a Felnőtt Magyar Bajnokságon. Mindhárman remekül küzdöttek, közülük ketten a dobogóra is felállhattak.

Vajda Piroska

Az egyetemi tanulmányait megkezdő Biblia Róbert kevesebb felkészüléssel is tudott két győzelmet szerezni a 74 kilogrammosok között, ezzel bekerült a legjobb 8 közé. 

birkózás, Kiskunfélegyházi Birkózó Sportegyesület, Kiskunfélegyháza,
Birkózás: remekül szerepelt Tapodi Rebeka és Molnos Norbert
Fotó: Beküldött fotó

A női mezőnyben, a 65 kilogrammos Tapodi Rebeka esélyes volt az aranyéremre, de az első mérkőzését elkapkodta, ám a továbbiakban mindenkit legyőzött, ezzel ezüstérmet szerzett. A 70 kilogrammos súlycsoportban tavaly is Molnos Norbert győzött és sikerült megvédenie elsőségét. Immár kétszeres magyar bajnok a korondi fiatalember, aki már harmadik éve tanítja a félegyházi fiatalokat edzőként, mellette példát mutat sportszeretetből – tájékoztatta hírportálunkat Szabó József, az Kiskunfélegyházi Birkózó Sportegyesület vezetője. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában