Kék hírek, bulvár

2016.10.03. 08:16

Halálos baleset az 54-esen: a balesethez siető helyszínelők is karamboloztak

Halálos baleset történt hétfőn reggel az 54-es főúton, Kecskemét határában. A balesethez siető rendőrök is karamboloztak.

baon.hu/Zs. D.

Mint azt a helyszínen megtudtuk, a Renault Thalia a hobbitelkek felől (az egykori 54-esen) érkezett a főúthoz. Minden bizonnyal megpróbált balra kanyarodni, de összeütközött egy Jakabszállás felől érkező kamionnal. Az ütközéstől a Thalia megpördült, ekkor csapódott neki az oldalával egy másik, Kecskemét felől érkező teherautónak.

A teherautó letért az útról és rászaladt a jobb oldali szalagkorlátra. Az ütközés ereje a Renault-t a B-oszlopnál szinte kettéhajtotta.

A Thaliát vezető 77 éves csávolyi férfi a helyszínen életét veszette. Más nem sérült eg a balesetben, melynek pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja.

A helyszínelés idejére az 54-es főutat az autópálya csomópontnál lényegében lezárták, viszont a forgalmat felváltva átengedik a rendőrök egy füves területen keresztül. Az autósok a hobbik felé nem tudnak kerülni.

[caption id="" align="aligncenter" width="650"] Nézze meg a galériát is! Fotók: Zsámbóki Dóra
[/caption]

A balesethez siető helyszínelők is karamboloztak

Egy, a halálos balesethez siető, megkülönböztető jelzést használó rendőrautót is baleset ért hétfőn reggel. A szirénázó rendőrautó – melyben információink szerint a baleseti helyszínelők ültek – a nagykörút és a Batthyány utca kereszteződésében ütközött egy Suzukival, mely nem adott elsőbbséget a megkülönböztető jelzést használó rendőröknek.

Korábban írtuk:

Összeütközött egy kamion és egy gépkocsi hétfő reggel 7 óra 45 perckor, az 54-es főút Kecskemét és Jakabszállás közötti szakaszán, a 6-os kilométernél, az M5-ös autópálya lehajtójánál. A balesethez Kecskemétről érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. Elsődleges információink szerint az eset során a Renault Thalia 77 éves vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Információink szerint két teherautó is érintett a balesetben.

Az érintett szakaszon 8 óra 30 perctől félpályán megindult a forgalom.       

[caption id="" align="aligncenter" width="650"] Fotók: Zsámbóki Dóra
[/caption]

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!