Röplabda

3 órája

A Kecskeméti RC a TFSE vendége lesz

A KRC férfi együttese sikeres rajt után idegenben lép pályára az Extraliga 2. fordulójában. A Kecskeméti RC ellenfele ezúttal a TFSE lesz a fővárosban.

Nyitray András

A Kecskeméti RC hosszú nyári alapozás után múlt csütörtökön kezdte meg szereplését az új idényben. A korábbi évek többszörös bajnoka, ám mostanra az aranyra reálisan nem pályázó Pénzügyőr volt az ellenfél a Messzi István Sportcsarnokban, és a Kecskeméti RC köszönte szépen, három szoros, de magabiztos szettben legyőzte ellenfelét. Deák Márk csapata így jó rajtot vett, ehhez persze arra is szükség lenne, hogy ez a lendület lehetőség szerint minél tovább kitartson az alapszakaszban.

Kecskeméti RC, röplabda, TFSE
A Kecskeméti RC a PSE után a TFSE ellen is nyerne
Fotó: Réti Attila

A következő ellenfél a TFSE lesz idegenben, mely egy szoros, majd két sima játszmában verte 3–0-ra a Dunaújvárost első nekifutásra. Egyelőre az erőviszonyokat még mindig nehéz felmérni, így érdemes segítségül hívni a tavalyi tabellát is, akkor a TFSE utolsó előttiként zárt, mérlege pedig egy-egy győzelem és vereség volt a Kecskemét ellen. A hírös városiaknak tehát lebecsülni nem szabad az ellenfelet. 

A TFSE–KRC mérkőzés vasárnap 19 órakor kezdődik a Dr. Koltai Jenő Sportközpontban, a fővárosban. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában