Labdarúgás

3 órája

Legyőzte a Foktőt az Érsekcsanád

Szombaton két mérkőzést vívtak meg a vármegyei bajnokság Déli csoportjában. 2-2-es első félidő után biztosan győzött az Érsekcsanád a Foktő ellen. A Vaskút és a Mélykút mérkőzése 4-4-re végződött, érdekesség, hogy a végeredmény már az első játékrészben kialakult.

Vincze Miklós

Vármegye II., Déli csoport

labdarúgás, Bács-Kiskun
Illusztráció
Fotó: Shutterstock

Érsekcsanádi KSKE-Főnix SE Foktő 5-2 (2-2)

Érsekcsanád, vezette: Hagymási Attila (Tóth István, Tapolcsányi Dávid)

Érsekcsanád: Nagy E. - Taba P. (Kiss T. 46.), Telkes (Szöllő 46.), Taba B. (Szabó D. 46.), Rabi (Kazinczi 64.), Töttös B., Berta T., Töttös D. (Alföldi 77.), Novotnik, Szabó P., Tóth Péter. Vezetőedző: Miokovics Milán. 

Foktő: Ignácz – Csesznók, Sárosdi, Böjtös (Kisa 67.), Szentes (Virizlai 72.), Romsics (Drenyovszki 46.), Varga A., Matos , Mikes (Berta B. 43.), Tóth Patrik, Kecskeméti. Csapatvezető: Gyuricza János. 

Gól: Berta a 16., Töttös D. a 18., a 63., Novotnik az 57., Kiss T. a 80. illetve Tóth Patrik az 5., Varga A. a 22. percben. 



BSE Vaskút-Mélykúti SE 4-4 (4-4)

Vaskút, vezette: Putnik Tamás (Aros Robin, Papp Roland)

Vaskút: Sui – Nagy Sz., Soós, Müller, Kőműves, Bosnyák, Ádám, Holczer, Jaber (Mátrai 52.), Rebenszki, Kubatov. Vezetőedző: Kurucz János.

Mélykút: Jubhász – Madarász, Geleta, Vörös, Gyetvai, Bódi (Balla 46.), Puczi, Vukovits (Illés 74.), Boldizsár, Horváth Z, Kiss M. Csapatvezető: Kiss Gábor.

Gól: Nagy Sz. a 2. Holczer a 6., a 36., Müller a 42. illetve Vörös a 7., a 45., Puczi a 10., a 29. percben. 

Kiállítva: Mátrai a 92. percben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában