Ebéd és zenés műsorok

2 órája

Az ágasegyházi idősek köszöntése minden évben kiemelt ünnep a településen – galériával, videóval

Szombaton tartották meg a településen az idősek napi rendezvényt, mely a község egyik legfontosabb ünnepe. Mintegy háromszáz ágasegyházi idős embert vendégeltek meg a sportcsarnokban.

Sebestyén Hajnalka

Füredi János, Ágasegyháza polgármestere köszöntője előtt egy perces néma csenddel emlékeztek meg mindazokról, akik már nem lehettek közöttük, az élet elszólította őket, de emlékük örökké élni fog bennük. A polgármester köszöntőjében méltatta az ágasegyházi időseket. – Az idősek napja kiemelt ünnep Ágasegyházán, ilyenkor kifejezhetjük hálánkat, tiszteletünket, megbecsülésünket és szeretetünket azok iránt, akik hosszú, munkában eltöltött évek után köztünk töltik megérdemelt nyugdíjas éveiket, akikre büszkék vagyunk mindig. Ők azok, akik egy életen át küzdöttek, sokszor nélkülöztek azért, hogy az általuk megépített úton mi is nyugalommal járhassunk és átvegyük azt a sok-sok tudást, tapasztalatot, erkölcsi és etikai normákat, melyekkel ők rendelkeznek és szívesen átadják az utókornak. Ágasegyházát építették, szépítették, gazdagították áldozatos, legtöbbször önkéntes munkáik árán – hangsúlyozta Füredi János polgármester.

ágasegyházi idősek, köszöntés, ebéd
Az ágasegyházi időseket köszöntötték szombaton
Fotó: Sebestyén Hajnalka

Megbecsülik az ágasegyházi időseket

– Tiszteletünk egyben azt is jelenti, hogy elfogadjuk és támogatjuk őket, mert társadalmunknak, mint mindig, most is nagyon hasznos tagjai, a családoknak fő oszlopai. Szükségünk van mindarra a sok élettapasztalatra, arra a higgadt bölcsességre, amivel rendelkeznek, a végtelen türelmükre, kitartásukra, szeretetükre, melyre tanítottak, neveltek. Éppen ezért az idősek napi rendezvény településünkön minden évben kiemelt ünnep. Érezzük az összetartozást, az elkötelezettséget, tudjuk, hogy együtt, Önökkel tudunk fejlődni, előre haladni, hiszen Önökkel együtt dolgozunk, építjük Ágasegyházát, és együtt ráncosodik arcunk, homlokunk is – mondta végül Füredi János.

Ebéddel vendégelték meg az időseket

Az idősek napi ünnepségen felléptek a helyi óvodások, iskolások, a Nem adjuk fel! Idős ellátást nyújtó és Hagyományőrző Egyesület, majd következett az ebéd. Az ízletes marhapörkölt után pedig hangulatos zenés műsor szórakoztatta az időseket. 


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában