Kézilabda

5 órája

A Kecskeméti NKSE a jó kezdés ellenére nem engedhet ki

Fényesebben nem is alakulhatna a kecskeméti női kézilabdázók szezonja, hiszen az eddigi négy találkozójukat megnyerték, és arra készülnek, hogy idegenben megszerzik az ötödik győzelmüket is. A Kecskeméti NKSE vezetőedzője azonban ébresztőt fújt az Inárcs-Örkény elleni folytatás előtt.

Nyitray András

Az Inárcs-Örkény mérlege változatosabb képet mutat; két győzelem mellett két alkalommal vereséget szenvedett a Pest vármegyei alakulat. 4 pontjával a tabella 5. helyéről várja a folytatást az Inárcs-Örkény, ám ismerve a patinás klub játékerejét, semmit nem jelentenek a táblázaton elfoglalt pozíciók. Ha a Kecskeméti NKSE nem száz százalékot nyújt, könnyen meglepetés születhet, erre hívta fel a figyelmet a csapat vezetőedzője is.

Kecskeméti NKSE, kézilabda,
A Kecskeméti NKSE figyelme nem lankadhat
Fotó: KNKSE

– Az elmúlt hétvégén minden bizonnyal gyűjtöttem néhány ősz hajszálat. Megnyertük a Gyál elleni meccset, de a sorozatos fegyelmezetlenségek és az egyéni játékok miatt lett szoros a végeredmény. A nézők számára izgalmasnak tűnhetett, de illett volna magabiztosabban nyernünk, különben a rájátszásban komoly gondjaink lehetnek. Vissza kell találnunk magunkhoz, nem dőlhetünk hátra, nem nézegethetjük a tabellát, mert akkor nagyon rossz irányba indulunk el. Kiértékeltük a meccset, tudják a lányok, mit várok tőlük; így megyünk neki az Inárcs-Örkény elleni találkozónak – mondta Bíró-Kisjuhász Petra, a KNKSE edzője. 

Inárcs-Örkény KCE – Kecskeméti NKSE
Női kézilabda NB II. G-csoport, 5. forduló
2024. október 20. vasárnap, 18:00
Inárcsi Kézilabdacsarnok – Inárcs, Hársfa u. 58.
Vezeti: Barkó, ifj. Rácz

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában