Kézilabda

13 órája

A Bácsalmási PVSE második vereségét szenvedte el

A női kézilabda NB II. G csoportjában a Bácsalmás hazai mérkőzéssel folytatta a szereplését az 5. fordulóban. A Bácsalmási PVSE ellenfele a Rákosmente volt, mely a második félidő közepén higgadt maradt és maga javára fordította a találkozót.

Nyitray András

Gyors gólváltással indult a mérkőzés, ezt követően pedig folyamatosan döntetlen körül mozgott az eredmény, hol egyik, hol másik csapat tudott rövid időre előnybe kerülni. A 17. percben tudott először kettővel vezetni a Bácsalmási PVSE, de ez sem tartott sokáig, szünetig ráadásul fordított is a Rákosmente, mely Filákovity találatával 14–15-re vezetett. 

Bácsalmási PVSE, kézilabda,
A Bácsalmási PVSE otthon kapott ki 
Fotó: BUS CSABA

A második félidő első negyedórája is hasonló mederben telt, a PVSE rendre ki tudott egyenlíteni, de 18–18 után ritmust tévesztett, amit a Rákosmente ki is használt. A vendégek zsinórban négy gólt lőttek, és ez döntőnek bizonyult, mert a lefújásig már nem tudta csökkenteni a különbséget a PVSE, a végeredmény: 22–27.

A Bácsalmás öt kör után három győzelemnél és két vereségnél tart a G csoportban, mellyel a felsőházi pozíciók határán mozog.

Bácsalmási PVSE–Rákosmente 22–27 (14–15)

Bácsalmás. V: Gajnok, Rosenberger.

A PVSE gólszerzői: Takács 6, Prezneczki 5 (4), Baráth 4, Ötvös 2, Földesi 2, Buczku 1, Tornyi-Molnár 1, Szűcs D. 1, Száhl.

A Rákosmente gólszerzői: Molnár (k), Éles (k), Kéri 9 (5), Kiss K. 9, Konyecsni 5, Filákovity 3, Sörös 1.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában