Verseny

5 órája

Hamarosan kezdődik a Dancing with the Stars, ahol Hosszú Katinka is színpadra lép

Már csak néhány nap és indul a Dancing with the Stars, a TV2 szuperprodukciója. Október 26-ától a nézők is hetente nyomon követhetik a táncosokat, köztük a bajai származású Hosszú Katinka úszónőt.

Sebestyén Hajnalka

A Dancing with the Stars ötödik évadában is hírességek állnak színpadra profi táncpartnereikkel. Hosszú Katinka háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszónak a profi táncpartnere Suti András, a latin-amerikai táncok professzionális kategóriájának magyar bajnoka lesz.

Hosszú Katinka, Dancing with the Stars,
Hosszú Katinka is színpadra lép a Dancing with the Stars ötödik évadában
Fotó: Beküldött fotó

Hosszú Katinka a következőket mondta a verseny kapcsán. Kihívásként tekint rá, több szempontból is. Imád táncolni, bár állítása szerint nem tud táncolni. Soha nem vett táncórákat, csak egyetlen alkalommal, az esküvője előtt. A Dancing with the Stars-ban így a nulláról indul, éppen ezért nagy kihívás számára. Talán pont ezért a kihívásért is vállalta el a felkérést. Nagyon örült annak, hogy Suti András lesz a párja, mert az elmúlt évadok alapján úgy gondolta, vele passzolnak. 

A műsor abból a szempontból is kihívás lesz számára, hogy élete nem a színpadon zajlik, sok más versenytársával szemben, akik énekesnők, színésznők.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!