Kézilabda

2024.09.12. 13:52

Komoly tervekkel rajtol el a KNKSE

Hosszú nyarat tud maga mögött a formálódó KNKSE. Bíró-Kisjuhász Petra alakulata sikeres felkészülésen van túl, a Kecskemétnek komoly tervei vannak az idényre.

Nyitray András

A Kecskeméti NKSE az előző idényben bejutott a felsőházba, ahol stabilan szerepelt. A felkészülést becsülettel végig csinálta a női kézilabda együttes, mely az NB II-ben a G csoportban szerepel majd. A klubnak komoly tervei vannak, de a valós erőviszonyokat egyelőre nehéz felmérni. Egy dolog biztos, a Vecsés kemény ellenfél lesz. 

KNKSE, kézilabda, Kecskemét
Komoly céljai vannak a KNKSE-nek
Fotó: KNKSE

– A tavalyi évhez hasonlóan idén is az egyik legnehezebb ellenfelet fogadjuk a nyitó mérkőzésen. Keveset tudunk a Vecsésről, az leszögezhető, hogy az NB II. egyik bajnokaspiránsa. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy méltó ellenfelei legyünk a vecsési alakulatnak. Több fiatal játékosunk megérett arra, hogy a felnőtt keretben is szerephez jussanak; már ezen a meccsen is bizalmat szavazok nekik. Komoly terveink vannak erre az esztendőre, de a valós erőviszonyokat az első forduló után tudjuk felmérni – mondta Bíró-Kisjuhász Petra, a KNKSE edzője. 

Kecskeméti NKSE – Vecsés SE mérkőzés péntek este 19 órakor kezdődik a Messzi István Sportcsarnokban. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában