Labdarúgás

2024.09.14. 18:17

Kiesett a kupából Tarpán a Harta

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tarpa vendége volt a Harta a MOL Magyar Kupa 3. fordulójában. A mérkőzést biztosan nyerte a hazai gárda, így ők várhatják a Magyar Kupa 4. körének a sorsolását.

Vincze Miklós

A Tarpa vendége volt a MOL Magyar Kupa 3. fordulójában a Harta. A füves pálya a jelentős csapaték miatt játékra alkalmatlan volt, így a műfüves pályán rendezték meg a mérkőzést. Zuhogó eső fogadta a két vármegyei első osztályú csapatot – az előbbi Szabolcs-Szatmár-Bereg, utóbbi Bács-Kiskun megyét képviselte –, és az égi áldás nem is kímélte a résztvevőket a lefújásig sem. Nem kímélte a hazai csapat sem a vendégeket, Szvajtoszlav révén már az 5. percben megszerezték a vezetést. Ezt követően volt egy vendéglehetőség, amely ha nem marad ki, talán más irányt vehetett volna a találkozó, viszont kimaradt, és a hazai Sztratan kisvártatva kétszer is betalált, Mihalcsuknak a 44. percben szerzett gólja pedig már az első játékrész végére eldönteni látszott a mérkőzést és a továbbjutást. A második játékrészben már csak egy gól esett, azt a hazai Mihalcsuk szerezte, így 5-0-ra nyerte a mérkőzést a Tarpa SC. Hartai részről az akarással nem volt baj, ezen a napon ennyi volt a különbség a két csapat között.

labdarúgás
Illusztráció
Fotó: Shutterstock

Tarpa SC-Harta SE 5-0 (4-0)

Tarpa, vezette: Tóth Tamás (Tőkés Róbert, Vilmányi Simon)

Tarpa: Hotra – Prihoda, Lovcsikov, Kolesnyik (Sved 76.), Bodan (Kamisanov 63.), Maksajev (Doloh 46.), Szvjatoszlav, Mihalcsuk, Sztratan (Kicsinszkij 46.), Lovincsuk, Gál. Vezetőedző: Bubis Ivan.

Harta SE: Ámann – Pribék (Vizi 80.), Fekete, Nagy M. (Csomor 69.), Csehi, Varga M., Ivacs, Mihály, Gugyella (Vajda 80.), Németh, Dunai.

Gól: Szjvatoszlav az 5., Sztratan a 23., a 37., Mihalcsuk a 44., a 66. percben.

Sárga lap: Bodan 39., Kolesnyik 62. illetve Fekete 28., Nagy M. 56., Ivacs 90. perc.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában