Reality show

Tegnap, 10:07

A Kísértés: a kecskeméti Lóri békebíró és felbujtó egyben

A párok próbája fókuszában ismét Noel, Nati és Tina hármas állt. A TV2 A Kísértés reality show kedd esti adása is tartogatott csavaros fordulatokat. Ráadásul az eddig kicsit csendesebb és kevesebb szerepet vállaló Lóri előtérbe került.

Sebestyén Hajnalka

A Thaiföldön forgatott A Kísértés „szappanopera” folytatódott, szerencsére kevesebb Nati vinnyogással. Bár azért kapott belőle egy kis adagot a néző. Ez azonban elengedhetetlen volt a „hármas” kibontakoztatásához. A Bács-Kiskun vármegyéből bent lévő két szereplőből, a jegyespár férfi tagja, Lóri most majdnem főszerepet kapott. 

Kísértés, Bács-Kiskun,
A Kísértés: Niki, Anna, Lóri és Dusán a kajakos randin
Fotó: TV2

Lóri a békebíró szerepében

Noel kegyeiért Nati mellett Tina is vetekedik, de míg az előbbi hisztivel, az utóbbi csáberejével harcol. Érhető módon, és pasi szemmel, azaz Noel szemmel is, Tina áll jobban a cicaharcban. A kecskeméti Lóri bár eddig inkább háttérben láthattuk, most előre lépett. A két csaj harcában próbált békebíró lenni. Mi több, Noelt meg arra buzdította, inkább Tinát válassza. Natiról úgy vélekedett: nem tisztaszívű játékos. 

Noel több vasat tart a tűzben

A kísértés szigetére Noel Dorinával érkezett. Köztük érdekesen alakul a kapcsolat, mindketten láthatták a tábortűz ceremóniákon, hogy egyikük se szent. Ennek ellenére még kitartanak egymás mellett, de azért jól érzik magukat. Dorina Zotyával a csókig már elment, míg Noel már le is fektette Natit. Mindezek ellenére Noel nem táplál érzelmeket Nati iránt. A szőke szépség viszont fordítva igen. 

Itt „rondított bele” a kapcsolatba Tina, akit viszont Noel egy tüzes és vadító csábítónak tart, és akár komolyabbat is el tud vele képzelni. 

Lóri a felbujtó

A főszereplő lányok és fiúk újabb randipartnert választottak, azzal a kivétellel, hogy a fiú villa szépségversenyének győztese, Tina választhatott először. Minő meglepetés, Noel lett a kiszemeltje. Ennek hátterében az is állt, hogy Lóri és a fiúk noszogatták, hogy így döntsön. Lóri szerette volna, ha már végére járnak ennek a Noel-Nati-Tina ügynek. Szeretné szétválasztani Noelt és Natit, nehogy úgy járjanak mint Gergővel, akit elvesztettek, miután Lindával szakítottak. 

Randira mentek 

A randi ceremónia végeredménye az lett, hogy a lány villában az új csaj, Toncsi Jérémy-t, Dorina Zotyát, Brigi Mátét, Inge Norbit hívta el. Egy romantikus környezetben jógapózokban élhettek át bizalmi és bensőséges pillanatokat. A fiú villából Noel Tinával, az új srác, Ati Barbival, Lóri Annával, míg Dusán Nikivel ment el randizni, mely kajakozásból és koktélozásból állt. 

Nati tévúton jár

A fiú villa csábító lányai szinte mind úgy vélik, Nati naiv és csalódni fog Noelben. A lány szerelmes, de a fiú nem veszi komolyan, így sérülhet. Noel két vasat tart a tűzben, ráadásul még Dorina, az eredeti párja is ott van a képben. 

Brigi és Máté

Az egyik menyasszony, Brigi és a csábító Máté között továbbra is izzik a levegő, valamelyest. A bensőséges jóga pozíciók ezen csak erősítettek. A vőlegény, Dusán mindeközben kellemes órákat töltött a csábító Niki társaságában a randin. 

Hogyan tovább?

A szerdai adás előzetese arra ad következtetést, hogy a Nati és Tina cicaharc folytatódik. Kiderülhet az is, kiknek kell távoznia a villákból, de erről nem az adott villa lakói, hanem a másikban élők döntenek. A Kísértés, a párok próbája a TV2 műsorán hétfőtől csütörtökig 21.30-tól látható. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!