Úszás

2024.07.19. 07:00

A Bácsvíz KVSC élményekkel motivál

A sportban elért sikerek hosszú, kemény munkán alapulnak, ezt pontosan tudja a kecskeméti McDonald’s éttermek tulajdonosa, Héjja János is. A társadalmi szerepvállalás terén is élenjáró lokálpatrióta üzletember ezúttal a Bácsvíz KVSC-vel fogott össze annak érdekében, hogy a jól teljesítő fiatal úszó sportolók elismerését élményalapú motivációval segítse.

Nyitray András

Temesvári Péter, a Bácsvíz KVSC frissen megválasztott elnöke, az egyesület megfelelő szintű működésének biztosítása mellett egy új szemléletcsomag elemeinek bevezetését indította el. Ezek egyike, hogy a generációkutatások legfrissebb eredményeit felhasználva igyekszik programokkal, élményekkel motiválni a fiatal sportolókat a mind jobb eredmény elérése érdekében. A kezdeményezés az edzői stáb mellett a támogatók körében is pozitív fogadtatásra talált, így többek között a méltán ismert és elismert, a kecskeméti vendéglátásban ikonikus alaknak számító Héjja János is támogatja a megvalósítást. A program lényege, hogy az edzéseken és versenyeken jól teljesítő fiatal úszók különböző sport, kulturális vagy gasztronómiai élményekkel gazdagodhatnak. A Peki Restaurant Kft. által rendelkezésre bocsátott, a kecskeméti McDonald’s üzletekben levásárolható utalványok az edzők javaslata alapján kerülnek majd kiosztásra, szigorúan teljesítmény alapon. 

Temesvári Péter, Bácsvíz KVSC, úszás
Héjja János és Temesvári Péter a Bácsvíz KVSC versenyzőit segítené tovább a jövőben
Fotó: Bácsvíz KVSC

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában