Reality

2024.09.06. 10:35

Nem szégyenlősködtek A Kísértés játékosai: erotikus masszázs és sztriptíztánc a Ki mit tud?-on

Fokozódnak az izgalmak A Kísértés című reality-ben. A vármegyénkből származó Inge privát randira megy, a szintén megyebeli Linda pedig próbálja élvezni a szingliséget.

Sebestyén Hajnalka

A Thaiföldön forgatott A Kísértés négy párjának nyolc tagjából hárman Bács-Kiskunból származó versenyzők, Inge, Lóri és Linda. A szuperprodukció ötödik napja a Talent Show-k, azaz Ki mit tud?-ok jegyében telt. 

A Kísértés, Bács-Kiskun, TV2
Jeremy (jobbról) bűvészmutatványa bátorító üzenetet hordozott Lindának a Ki Mit Tud?-on
Fotó: TV2

A lány villában szolidabb produkciókat adtak elő a kísértő srácok: volt vers, break, kacsatánc tojással összekent testtel, stand up. Máté Brigihez írt egy romantikus verset, bízva abban, hogy ezáltal még közelebb kerülhet hozzá. A legizgalmasabbra Jeremy bűvész mutatványa sikerült, melynek mély mondanivalói is voltak. A már a műsor elején megcsalt Lindának azt az üzenetet hordozta: mindenki meg tud sérülni, de idővel jó emberek között újra jól érezheti magát, rendbe jöhet. Míg Briginek azt üzente, hogy amit lát elsőre, nem biztos, hogy az, aminek látszik. Utalva ezzel Dusán és Eda videórészleteire. A Ki mit tud?-ot végül Norbi nyerte a vicces stand up-jával. 

A fiú villában Geri új „párja”, Cynthia vicces verset adott elő a srácokról, több csaj sztriptíz táncot mutatott be. Eda, Dusán kísértője újból megkörnyékezte kiszemeltjét, öltánccal ajándékozta meg. Hiába sírt előtte Dusán, hogy mennyire szereti Brigit, Eda bájainak nem igazán tudott ellen állni, ennek meg is lett az eredménye. Volt még erotikus banánevés, és Noel választottja, Nati erotikus masszázst adott neki. A Ki mit tud? győztese Cynthia lett. 

Kasza Tibi műsorvezető mindkét villába ellátogatott, ahol megkezdődött a randi ceremónia, újra randira hívhatták a csajok és a srácok a kísértőket. A lányoknál Linda Norbit, Dorina Zotyát, Inge Bertit, Brigi Márkot választotta. Ez utóbbin Máté kicsit meglepődött, arra számított, hogy ő lesz a befutó, de végül azt konstatálta, hogy Brigi nem mer vele kettesben maradni. A csavar ezután jött, hiszen mint Ki mit tud? győztes, Norbi rabolhatott, és inkább átállt Ingéhez, aki a kezdetektől tetszik neki. Így Linda ismét hoppon maradt, és Mátét hívta randira. Inge és Norbi privát randira, a többiek közös randira mennek. 

A fiúknál Geri bár Cynthiát választotta, de a felvezető szövegében utalt rá, hogy más lányban is gondolkozott. Ezen később ment is a veszekedés. Lóri Nikolt választotta perverz beszólásai miatt, Dusán ismét Edát, mely sokakat meglepett, hiszen ezzel tovább kockáztatja a kapcsolatát Brigivel. Noel pedig Natit hívta randira, akivel egyre forrósodik köztük a hangulat. Lehet, hogy pont miattuk villan ki a vörös gömb a következő adásba?

Egyelőre nem tudni, de az biztos, hogy a négy pár egyik tagja átlépi a határt és vörösen izzik majd A Kísértés gömbje. Most azonban néhány nap szünet, de hétfőn folytatódnak a kalandok. A Kísértés, a párok próbája a TV2-n hétfőtől csütörtökig 21.30-tól látható. 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!