Kézilabda

2024.05.29. 15:00

A Bácsalmási PVSE döntetlennel zárt

A női NB II. utolsó fordulójában a Dankó Ervin csapta számára a hibátlan alsóházi mérleg volt a tét a Rákosmente otthonában. A Bácsalmási PVSE végül döntetlennel zárta le az idényt.

Nyitray András

A bácsalmásiak az alsóházba hibátlan mérleggel érkeztek meg, miután a felsőházról kevéssel maradtak le az alapszakasz végén. A tavaszi szezonban végig meneteltek, több magabiztos sikert is arattak, az utolsó körben a második Rákosmente ellen így csak az volt a kérdés, meg tudják-e őrizni ezt a kitűnő mérleget. A Bácsalmási PVSE már a találkozó elején elhúzott, a szünetben pedig 8–14-re vezetett, így nem tűnt úgy, hogy veszélyeztetné bármi is a vendégek győzelmét. A hazaiak viszont fordulás után egy 8–0-os rohamot is vezettek. Így is előnyben volt a végén Dankó Ervin együttese, de húsz másodperccel a vége egalizált a Rákosmente, így a második félidőben csak hat gólig jutó PVSE be kellett érje a 20–20-as döntetlennel. A felsőházi győzelem ezzel együtt egy pillanatra sem forgott veszélyben. 

kézilabda, mérkőzés
Fotó: shutterstock.com / illusztráció

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában