Kecskemét

3 órája

A Lions jótékonysági gálája a tánc jegyében zajlott – galériával

Újra fergeteges hangulattal, táncos produkciókkal kedveskedett a Kecskeméti Szent László Lions Club a támogatottjai számára. A Lions Jótékonysági Gála óriási sikert aratott.

Sebestyén Hajnalka

2016 óta minden évben megszervezi a Kecskeméti Szent László Lions Club az immár hagyományos kulturális estjét. A jótékonysági gála ezúttal is lehetőséget adott arra, hogy helyi táncos tehetségek lépjenek fel. A meghívott támogatott csoportok ingyenesen tekinthették meg a színvonalas műsort. A részletekről Harsányi Zsuzsanna klubtag adott számot.

Jótékonysági gála, Kecskeméti Szent László Lions Club
Jótékonysági gálát rendezett a Kecskeméti Szent László Lions Club
Fotó: Beküldött fotó

Látás hónapja

Idén a Hírös Agóra Otthon Mozi terme adott helyet a jótékonysági gálaestnek, mely a Kecskeméti Szent László Lions Club a látás hónapja programsorozatának része volt. A vendégeket Mihály László a klub 2024-25 évi ügyvivő elnöke és a Hunyadi János a Lions Clubok Magyarországi Szövetsége kormányzója köszöntötte. A műsort Tóth Marianna a Szent László Club tagja konferálta.

Jótékonysági gála táncosokkal

Az esten az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága Mosolysziget Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthona ellátottai hastáncot és zorbát, a Spirit Alapfokú Művészeti Iskola növendékei és versenytáncosai standard és latin táncokat mutattak be. Molnár Lídia táncoktató hiphop tánccal, a Grapevine tánciskola növendékei show táncokkal kápráztatták el a közönséget. Az estet a Kodály Iskola néptáncos tehetségeinek fergeteges műsora zárta. Valamennyi szereplő felajánlásként, díjmentesen vállalta a fellépést.

Az esten köszöntötték azt a közel 200 meghívottat, akiket a klubtagok jóvoltából láttak vendégül. Így meghívást kaptak a klub által folyamatosan támogatott szervezetek közül elsősorban, a látás hónapja jegyében a Magyar Vakok és Gyengénlátók Bács-Kiskun Megyei Egyesületének tagjai. A nézők között köszönthették még a kecskeméti nyugdíjasokat, a klubtagok által támogatott családokat és a Mosolysziget Értelmi Sérültek Nappali Ellátójának dolgozóit és gondozottait, valamint természetesen a fellépő fiatalok hozzátartozóit is. A gálára meghívást kaptak a kecskeméti társklubok, az Első Kecskeméti Lions Club és a Digital Lions Club. 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában