Labdarúgás

2023.09.13. 07:00

Bertus Lajos hazatér Bács-Kiskunba

A labdarúgó NB II.-ben szereplő Tiszakécskei LC leigazolta Bertus Lajost, miután előző csapata, a Diósgyőri VTK felbontotta a játékos szerződését.

Vincze Miklós

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A harminckét éves, rutinos, jelentős élvonalbeli tapasztalattal rendelkező középpályás, Bertus Lajos hazatér Bács-Kiskun vármegyébe, miután az NB I.-es DVTK csapatától a Tiszakécskei LC-hez igazol, számolt be a tiszakécskeifoci.hu. A jakabszállási illetőségű játékos, aki a Kecskeméti FC gárdájánál kezdte 2003-ban a játékospályafutását, jelentős NB I.-es tapasztalattal rendelkezik, miután megfordult a Kecskeméti TE-Ereco, a Puskás Akadémia, a Paksi FC, a Mezőkövesd és a DVTK csapatánál is. Bertus Lajos a 636 hivatalos bajnoki mérkőzésén 56 alkalommal talált az ellenfelek kapujába.

„Tiszakécskével szeretnék minél előrébb végezni a bajnoki tabellán, gólokkal és gólpasszokkal segíteni a csapatot. Nagyon örülök neki, hogy a diósgyőri szerződésem felbontása után megkeresett a Tiszakécskei LC. Élni szeretnék ezzel a lehetőséggel és jó játékkal meghálálni a bizalmat”– nyilatkozta a játékos a tiszakécskei klub első számú portáljának.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában