Úszás

2023.08.09. 07:00

Mozsárik pontszerző helyeket ért el a debreceni ifjúsági ob-n

Az idén 2023. augusztus 2. és 5. között Debrecenben rendezték meg az MVM Országos Ifjúsági Bajnokságot.

Vincze Miklós

Mozsárik Levente

Fotó: Kapott fotó

 A hajdúsági viadalon 68 egyesület 363 versenyzője állt rajthoz. A négynapos viadalon a kecskeméti BÁCSVÍZ KVSC egyesületét Mozsárik Levente képviselte. Az eseményen külföldiek is rajthoz álltak a számokban, azonban a pontversenyben csak a hazai egyesületek vehettek részt. 

Mozsárik Levente 2006-os születésűként az ifjúsági korosztályban elsőévesként, azaz a nála egy évvel idősebbek mezőnyében küzdött meg a pontokért. Ennek ellenére felkészítő edzői, Bács Ferenc és Nagy Zoltán nagy örömére nagyon szépen helytállt a rövidebb sprintszámokban. 50 méter gyorson sikerült az A döntőbe úszni magát, ahol az időfutamokban elért nyolcadik helyről a döntőben nagyszerű versenyzéssel a hatodik helyre lépett elő. 50 méter pillangón a B döntőben első helyen végzett, ami összetettben a 9 helyezést érte a számára. 100 méter gyorson pedig a B döntőben másodikként csapott célba, ahol így összesítésben a tizedik helyen zárt. 
 

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában