futsal

2020.06.24. 17:47

Sallai: csak a futsal

A tizenkilenc éves Sallai Bence már évek óta erősíti az NB I.-ben szereplő SG Kecskemét Futsal Club keretét, és nem lesz ez másként a 2020/21-es bajnoki évadban sem.

Vincze Miklós

Sallai Bence

Forrás: PN

Fotó: Bús Csaba

Az egyesület közleménye szerint a fiatal játékos ezután teljes mértékben csakis a futsalra koncentrál, így szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy az SG Kecskemét Futsal a magasabb célok eléréséért küzdhessen az előttünk álló idényben.

– Nagyon örülök annak, hogy újra sikerült megállapodnom klubbal, és hogy továbbra is Kecskeméten folytathatom a futsalpályafutásomat – jelentette ki a játékos a szerződéshosszabbítást követően. – Úgy gondolom, hogy idén a csapatunk magasabb ­célokért küzdhet, mint a korábbi években. Én személy szerint is szeretném kivenni a részemet a csapat elé kitűzött ­célok elérésében, és ennek érde­kében eltökélt szándékom, hogy az idény során a maximumot hozam ki magamból – jelentette ki a ­játékos.

Sallai Bence
Fotó: Bús Csaba / PN

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában