Felújítás

2 órája

Vasútépítés miatti forgalomkorlátozás nehezíti a közlekedést Halason és Vadkerten

A Budapest–Kelebia-vasútvonal felújítási munkálatai miatt forgalomterelések és útlezárások lassítják a forgalmat Kiskunhalas és Soltvadkert térségében. A vasútépítéssel járó változásokról a kivitelezésért felelős V-Híd Zrt. adott tájékoztatást.

Pozsgai Ákos

A Budapest–Kelebia-vasútvonal felújítási munkálatai a következő napokban érintik több út forgalmi rendjét is. A V-Híd Zrt. közlése szerint Kiskunhalason, a Majsai út Rákóczi technikum előtti szakaszán szádfalhúzási munkák miatt teljes útzár várható időszakosan október 21-ig. A lezárás ideje alatt a forgalmat az ipari park felé, a Vállalkozók útjára terelik.  

vasútépítés , Majsai ú, Kiskunhalas
A képen a Majsai út egy szakasza látható. Időszakosan teljes lezárás, vagy félpályás forgalomkorlátozás van érvényben a vasútépítés miatt
Fotó: Pozsgai Ákos

A Soltvadkert-Selymesnél lévő vasúti átjárónál, ugyan néhány hete elbontották a korábban megépített terelőutat, most újra építették, és arra terelik a forgalmat az átjáróban folyó munkálatok miatt. A kivitelezők arra kérik az autósokat, hogy fokozott figyelemmel közelítsék meg a lezárással érintett útszakaszokat.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában