Köszöntés

2 órája

Az idősek előtt tisztelegtek a szabadszállási reformátusok – galériával

Ünnepi istentisztelet keretében köszöntötte a 65 év feletti tagjait az idősek hónapja alkalmából a szabadszállási református egyházközség.

Gulyás Sándor

A rövid műsor keretében a hittanos gyerekek énekekkel és versekkel ajándékozták meg a szépkorúakat, akik hitbéli hűségükkel munkálkodnak a gyülekezet építésében és fenntartásában. Egyházhoz való kötődésükkel, sokat tettek a gyülekezeti közösségükért, a példát mutató nagyszülőknek köszönhetően ebben az évben is sok gyermek jár hitoktatásra.

A  gyerekeket Pálinkásné Balogi Beáta és Pálinkás Gyula lelkipásztorok készítették fel  
Fotó: Beküldött fotó

A gyerekek előadása után a Szász Póla Református Énekkar és a Dóry József Nótakör és Citerazenekar adott pár perces zenés műsort az időseket köszöntve. Az istentiszteletet követően a résztvevői elhelyezték az emlékezés koszorúját Vargha Gyuláné Szász Póla és Szász Károly óparókia falán lévő emléktáblájánál. A program szeretetvendégséggel folytatódott, ahol Holczmann Mihály főgondnok és presbiter társai által készített babgulyást és a sok-sok felajánlott süteményeket fogyaszthatták a szépkorúak– tájékoztatta hírportálunkat Süveges-Holczmann Andrea presbiter.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában